miercuri, 4 aprilie 2012

Lamai 4 ani (70-80 cm)


Lamaiul este aclimatizat in Romania. Iarna rezista la temperaturi scazute de pana la -3 grade C. Temperatura optima de pastrare in anotimpul friguros este de 3 pana la 15 grade C. Vara prefera locurile luminoase si aerisite fiind ideal de amplasat pe terase. Fructele sunt mari de 5-6 cm diametru, are flori puternic mirositoare.

Vand lamai si mandarini de toate varstele si marimile, majoritatea intre 1 an si 9 ani cu inaltimea intre 20 cm si 130 cm!

(i) Detalii suplimentare sau comenzi la nr. 0742414770 si pe mail maxilianos34@yahoo.fr sau prin comment in rubrica de mai jos!

* Produsul corespunde cu cel din poza!

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna ziua
am si eu un lamai care are cativa ani buni de cand e la mine. Inainte de Craciun arata f.f. bine, inverzise tot si ii dadeau lastari de peste tot. Acum nu mai are decat 2 frunzulite, dar varful la aceea crenguta s-a innegrit si tare mi-e ca le va pierde si pe acestea.
Nu il ud decat o data pe saptamana, caldura nu este excesiva (nu cred ca are mai mult de 22 de grade), nu sta in curent, nu il bate soarele decat un pic dimineata.
Am incercat sa va trimit un email dar imi da eroare

lucione29 spunea...

un lamai pe rod la ce pret porneste?